Η εταιρεία Α. ΙΣΜΕΡΗΣ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών από το 1970. Από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα έχει ανταπεξέλθει σε πολλά κατασκευαστικά έργα δημοσίων και ιδιωτικών φορέων με βραβεύσεις και διακρίσεις εργοληπτικών φορέων.

    Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Ασπροπύργου Ν. Αττικής καθώς διαθέτει εκθεσιακό χώρο που βρίσκεται στην Λεωφόρο Θηβών 222 Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

    Η τεχνογνωσία – πρωτοπορία σε συνεργασία με την μακροχρόνια πείρα και τον σύγχρονο τεχνολογικός εξοπλισμό έχει φτάσει την εταιρεία σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο, αναλαμβάνοντας έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων των πελατών μας.

    Στόχος μας να επωφελούνται οι ιδιώτες και κατασκευαστές από την άψογη σχέση ποιότητας και τιμής των προϊόντων.

   Η εταιρεία Α.ΙΣΜΕΡΗΣ είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών (ΣΕΚΑ) και έχει το πιστοποιητικό ποιότητας SEKAQ.System το οποίο εγγυάται την σωστή κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και πληροί τις προδιαγραφές βάσει με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 14351-1 σήμα συμμόρφωσης CE στα προϊόντα που παράγει.

    Η Συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής μας δίνει την δυνατότητα άριστης ποιότητας υλικών για την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου και σιδήρου όλων των τύπων για απαιτητικές – αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

    Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται με τα απαιτούμενα πιστοποιητικά.

    Η Εταιρεία Α.ΙΣΜΕΡΗΣ σε όλα τα προϊόντα προσφέρει εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών και τεχνική υποστήριξη μετά την λήξη της εγγύησης.

ekthesh-2 ekthesh