Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Α. ΙΣΜΕΡΗΣ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών από το 1970. Από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα έχει ανταπεξέλθει σε πολλά κατασκευαστικά έργα δημοσίων και ιδιωτικών φορέων με βραβεύσεις και διακρίσεις εργοληπτικών φορέων.

Η Συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες παραγωγής μας δίνει την δυνατότητα άριστης ποιότητας υλικών για την κατασκευή αλουμινίου και σιδήρου όλων των τύπων για απαιτητικές – αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

    Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Ασπροπύργου Ν. Αττικής καθώς διαθέτει εκθεσιακό χώρο που βρίσκεται στην Λεωφόρο Θηβών 222 Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Έχουμε το πιστοποιητικό ποιότητας SEKAQ.System το οποίο εγγυάται την σωστή κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και πληρεί τις προδιαγραφές βάση με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 14351-1 σήμα συμμόρφωσης CE στα προϊόντα που παράγει.

Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που έχουμε φτάσει την εταιρεία σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο, αναλαμβάνοντας έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων των πελατών μας.

Η Εταιρεία Α.ΙΣΜΕΡΗΣ σε όλα τα προϊόντα προσφέρει εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών και τεχνική υποστήριξη μετά την λήξη της εγγύησης.

Είμαστε δίπλα σας για κάθε πληροφορία